An Cafe 4eVeR

Aici aflati toate noutatile legate de trupa !!Arigatou!


  AN CAFE^^^^^^^^^

  Distribuiţi
  avatar
  Ayumi Lee
  Admin

  Mesaje : 151
  Data de înscriere : 11/03/2009
  Varsta : 26
  Localizare : tokyo,japonia

  AN CAFE^^^^^^^^^

  Mesaj  Ayumi Lee la data de Joi Mar 12, 2009 4:04 pm

  An Cafe e o formatie Japoneza- Vidual Key formata in 2003 semnat Loop Ash. Formatia este compusa din 4 membri, toti baieti, dintr`o regiune a Japoniei numita Kantō. Ei sunt: Miku ( vocalist), Bou (chitarist), Kanon (bassist) si Teruki ( Tobe)


  Miku(solistu) ia gasit pe Kanon(basistu) shi Bou(ex-chitarist) pe internet cautandusi un chitarist pentru o formatie visual kei.
  Primul lor demo numit Uzumaki Senshokutai a fost lansat in iunie 2003. La scurt timp dupa aceea Teruki(bateristu) sa alaturat trupei.
  Formatia a lansat piese si trei albume dea lungul anilor 2003-2007. 2007 fiind anul in care chitaristul Bou a parasit formatia antic cafe din motive personale, ultimul lui concert fiind cel din 30 aprilie 2007.
  In 17 mai 2007 pe situl lor oficial a fost anuntata venirea a doi membrii noi in formatie: Yuuki la keyboard shi Takuya care este inlocuitorul lui Bou la chitara.
  O data cu anuntul noilor membrii sa anuntat shi ca ultimul concert a lui Bou va fi lansat pe DVD.

  _________________  numele original ar formatie a fost antikku -kōhīten
  multi fanii traducandul in antique cafe, acest lucru ducand la "schimbarea" numelui in antic cafe sau an cafe...pentru a nu fi incurcat cu antique cafe
  _________________  An cafe este o formatie tipica Oshare Kei (o ramura a Visual Kei)
  piesele lor variaza de la fast rock songs cu "screaming vocals and catchy choruses"(piese ca 3p, Pusshin Purin, si Candyholic) la piese dragutze "pufoase" shi pline de iubire (piese ca Hatsukoi, Smile Ichiban Ii Onna, si Merrymaking)

  _________________

   Acum este: Sam Iul 21, 2018 1:24 am